sobota 11. srpna 2012

Předvídavý zápis 04


Předvídavý výlet 11. srpna 2012 Třebonice (Staňkův rukodělný pivovárek)
(svolavatelka Ledvina)

Přítomni:
Velký Brzlík, Špatné Svědomí vpss, Ledvina, I. - později Předvídavý host

Program:
  1. 14.30 sraz poloviny výletníků (Velký Brzlík a Ledvina) na Hl. n., parádní cesta Pražským motoráčkem.
  2. výstup poloviny výletníků (VB a L) na zastávce Praha-Žvahov, radostné setkání s druhou polovinou výletníků (Špatné Svědomí vpss a I.). Předání darů od I. pro Velkého Brzlíka a Ledvinu, kteří tímto ještě jednou I. velmi děkují!
  3. výlet směr Třebonice cestou necestou. I. má na 10-12 km dlouhý výlet boty s 10-12 cm vysokým podpatkem. Ale prý to nevadí, normálně nosí až 15 cm. Očividně nemá žádné větší problémy, i když zbytek výpravy chvílemi sotva jde i ve sportovní obuvi. Při první příležitosti zastavujeme na začátku Prokopského údolí na povi!
  4. pokračujeme Prokopským a Dalejským údolím směr Třebonice. Cesta je daleká, posledních pár kilometrů jedeme autobusem s velmi vybranou společností.
  5. cca 19 hodin – konečně u cíle!
  6. objednáváme povi – 12° Podkováň (Velký Brzlík), 12° Podkováň (Ledvina), malá (I.) a velká (Špatné Svědomí vpss) Divá Bára (černá 13°), volná zábava.
  7. 19.45 – zahájení oficiálního programu
  • rozdání známek z Výjezdního zasedání do Únětic dne 20. května 2012, Špatné Svědomí vpss nemá legitimaci!!! Pokárání, ale pro tentokrát mu budeme věřit, že to je opravdu on, i když se nemohl legitimovat...
  • návrhy na program dnešního programu
    1. vydefinovat statut I. (navrhla Ledvina)
    2. dáme si 16°! (navrhl Velký Brzlík a nedal si)
    ad a) I. navrhuje, že bude Čestný host do doby, než budou mít Předvídaví nového Čestného hosta. Špatné Svědomí vpss konstatuje, že by o tom mohla I. hlasovat, ale protože je Čestný host, tak nemůže!
    c) Špatné Svědomí vpss navrhuje, aby Ledvina a Velký Brzlík hlasovali, jestli Špatné Svědomí vpss může hlasovat, když nemá legitimaci.
    ad c) Ledvina a Velký Brzlík odhlasovali všemi dvěma hlasy, že Špatné Svědomí vpss může hlasovat o statutu Čestného hosta (ale výjimečně a nesmí se to opakovat).
    d) pochvala Velkého Brzlíka a Ledviny Špatnému Svědomí vpss za péči o dodržování pitného režimu celé Předvídavé výpravy během cesty nápojem s o stupeň lepší chutí!
  • 19.50 – I. si dává malého Samce (weizenbock 16°).
  • blíží se rozhodování o statutu Čestného hosta – návrhy pojmenování
      • Čestný host (navrhla I.)
      • Hostující čestný člen (navrhlo Špatné Svědomí vpss)
      • Čestný člen (navrhla Ledvina)
      • Předvídavý host (navrhl Velký Brzlík)
  • tajným hlasováním byl pro I. třemi hlasy schválen statut Předvídavý host! Gratulujeme!!!
  • 20.10 – Ledvina si dává velkého Samce!
  • otázka Velkého Brzlíka – Bude mít Předvídavý host legitimaci? A pokud ano, jakou? Všichni Předvídaví se shodli, že Předvídavý host legitimaci mít bude a to stejnou, jako ostatní Předvídaví, jen před "číslem" P. H., které se případně přeškrtá (pokud by Předvídavý host vstoupil mezi Předvídavé). Obdrží též Stanovy Předvídavých a známku z dnešního Předvídavého výletu. To vše poštou během září. I. za tímto účelem sdělila Ledvině svoji adresu, Ledvina pečlivě zapsala (jako ostatně vše, co bylo řečeno).
  • 20.20 srdečné slavnostní přivítání Předvídavého hosta mezi Předvídavé
  • pauza na jídlo. (Mimo zápis: Topinky – hlasování P. H. 1 ks, L 1 nebo 2, VB 1 nebo 2, výsledek – my tři jsme si objednali čtyři krajíce, ŠS vpss si dal opravdický jídlo, ale Ledvina nezapsala jaký).
  • 21.50 – platíme, Předvídavý host přebral proti podpisu do Předvídavého banku sumu 30 Kč – naše železná rezerva!!!
  1. cesta na autobus, pak na metro, loučení, ukončení Předvídavého výletu.

Zapsala Ledvina.



4 komentáře:

  1. Děkuji Ledvině za úžasné shrnutí Předvídavého výletu. Jen si dovoluji připomenout, že během večera padl návrh na vybírání členských příspěvků. Tuším, že ze strany P. H., ale v jaké fázi večera si již nepamatuji.
    Tímto apeluji na ostatní Předvídavé, aby myšlenku příspěvků udrželi, abychom ji mohli při nejbližší Předvídavé příležitosti dotáhnout do zdárného konce. Bylo by smutné, kdyby tak skvělý nápad zapadl (za gauč, do peřin, do závěje, až po uši apod...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Velkému Brzlíku za připomenutí tohoto veledůležitého tématu. Společnými silami snad všichni Předvídaví udrží...

      Vymazat
  2. Špatné Svědomí vpss rovněž děkuje Ledvině za skvěle odvedenou práci zapisovatele a předkládá tímto všem Předvídavým předběžný návrh na zařazení bodu jednání ve znění: "ocenění zapisovatele za skvěle odvedenou práci zapisovatele" a to na prvním nejbližším kontinuálně-následujícím oficiálním setkání Předvídavých, ať je svolavatel kdokoliv (v souladu se Stanovami Předvídavých) a forma svolání jakákoliv (v souladu se Stanovami Předvídavých).
    Špatné Svědomí vpss taktéž děkuje Velkému Brzlíkovi za apelaci v souvislosti s myšlenkou členských příspěvků.
    (pozn. ŠS vpss - tento komentář byl přidán pomocí technologického zařízení Wacom Bamboo za pouhých cca 40 min.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ledvina se cítí poctěna chválou Velkého Brzlíku (nebo Brzlíka?) a Špatného Svědomí vpss. Taktéž je pro zařazení bodu jednání ve znění navrhovaném Špatným Svědomím vpss. A je moc zvědavá, čím bude její snažení oceněno.

      Vymazat