pondělí 21. května 2012





















U Špatného Svědomí vpss to téměř funguje, jen si bude muset posvítit na nějaké drobné technické nedokonalosti, jenž se ovšem netýkají vizuální podoby blogu (jedná se o interní problém práce s PC). Jinak gratulace a velké díky Velkému Brzlíkovi...

3 komentáře:

  1. Velký Brzlík je potěšen pochvalou ze strany Špatného Svědomí vpss i Ledviny (jen mi pořád vadí ten přechod žluté na pozadí, ale s tím se asi nedá nic dělat). Na žádost Špatného Svědomí vpss V. B. vrátil rozvržení do továrního nastavení. Text utíkající ze stránky způsobilo nízké rozlišení monitoru Š. S. Mně nic nikam neutíká a teď už snad nebude utíkat nic nikomu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ujišťuji VB, že text, utíkající ze stránky, nezpůsobilo nízké rozlišení monitoru ŠS vpss, ale velikost monitoru v palcích, čímž ŠS vpss nevidělo vůbec nic vpravo od slova Třikrát! Na odstranění tohoto technického problému ŠS vpss intenzivně pracuje (např. i betonuje v Dejvicích). A stejně mi to furt utíká... V každém případě však ještě jednou díky VB za příkladnou spolupráci a operativnost.

      Vymazat
  2. Z Ledviny i Špatného Svědomí se stali administrátoři blogu. A co se stalo s Plíčkami Na Smetaně?

    OdpovědětVymazat