neděle 2. září 2012

Pět P


4 komentáře:

  1. To jsou ale krásný placky! I když žlutý s bílým P by byly ještě krásnější.

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůů... A nebylo by možné udělat i žluté s bílým a stát se tak Předvídavým vlastníkem 1 + 1 libovolně volitelné placky?

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě by to bylo možné. Jen to má několik ALE.
    První ALE: Ochota a chuť Ledviny plahočit se na druhou stranu Prahy a placky tam vyrobit.
    Druhé ALE: Nutnost brzkého svolání Finančněorganizačního zasedání, kterého se zúčastní opravdu všichni Předvídaví a na kterém Předvídavý pokladník a Orgán Předvídavých Velký Brzlík vybere od všech Předvídavých roční (nebo alespoň částečné) příspěvky (viz zápis z 24. 8. t. r.), aby za a) mohl Ledvině uhradit současné placky, za b) vyplatit případnou zálohu na placky budoucí, za c) uhradit Ledvině poštovné za Předvídavý balík pro P. H., který obsahuje placku, legitimaci a známku a za d) aby měl PPaPOVB v pokladně vůbec nějaké peníze, protože v opačném případě by tato funkce postrádala smysl a VB by ji musel složit.

    OdpovědětVymazat
  4. ŠS vpss předvídavě samozřejmě předpokládalo, že se za placky bude platit a je pro svolání Finančněorganizačního zasedání, kterého se zúčastní všichni, ale opravdu všichni Předvídaví, aby PPaPOVB nemusel skládat funkci dříve, než-li by začal naplňovat své poslání v této funkci. A aby mu to nebylo líto.

    OdpovědětVymazat